ŞENPAZAR KIZILCASU ULUSLARARASI RESİM ÇALIŞTAYI SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRLDİ. Tarihi: 09.10.2020

Şenpazar Kızılcasu Uluslararası Resim Çalıştayı Sergisi geniş bir katılımla gerçekleşti.Kızılcasu Doğa Eğitim Kampımızda 7 Ülkeden gelen Ressamlarımız yaptıkları eserleri Şenpazar Halkımıza ve Misafirlerimize Sergilediler ve birbirinden değerli tüm eserleri Belediyemize armağan ettiler.Resim Sergimize katılan,Özel İdare Genel Sekreteri Sn İbrahim ÇENET,Şenpazar Kaymakamı Sn Ahmet Fatih SUNGUR,Ağlı Kaymakamı Sn Ökkeş Safa TÜRKOĞLU,İhsangazi Kaymakamı Sn Ümit Fırat BÖÇKÜN,Kastamonu İl Kültür Md Sn Ziver KAPLAN,Özel İdare Genel Sekreter Yrd.Sn Nida SİNSİ,Yol ve Ulaşım Hiz Md Sn Tuğrul ALPDEMİR,Cide İl Genel Meclisi Üyesi Sn Mustafa ÖZCAN ve tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.