Su deposu tadilat gördü

Şenpazar’ın  içme suyunu karşılayan su deposunda  çalışma başlatıldı.

Şenpazar belediyesi  Kuztekke mahallesi mevkiinde bulunan

Merkez , Güneytekke, Karaman, Kuztekke Mahallelerine ,  gelen içme suyunun toplandığı Su deposunun bakım çalışması Şenpazar  Belediyesi personeli tarafından  çalışma yapıldı.

Belediye Başkanımız  Çem Çınar  “Su yaşadığımız Dünyanın dörtte üçünü kaplar. Canlılığın vazgeçilmez maddesidir. Vücudumuzun büyük bir bölümünü oluşturur. Hatta Beyin gibi bazı organlarımızda bu %80-90’a kadar bile çıkabilir. Şuphesiz yaşam için en önemli unsur havadır. Havasız ancak sayılı dakikalar yaşayabiliriz. Bundan  sonra su gelir, susuz da ancak birkaç gün yaşayabiliriz, daha sonra yiyeceklerimiz gelir, yalnız hava alıp su içerek herhangi katı bir besin tüketmeden bir iki ay yaşamak mümkün olabilir. Buradan anlaşılıyor ki su hayati bir öneme sahiptir.

Dış cephe kaplaması, çevre düzenlenmesi ve arıtma çalışmaları programa alındığını vurgulayan Başkanımız  Çınar  Su deposunda bir çalışma yaparak depo içini tertemiz bir hale getirerek 250 m² çatıyla üzeri örtülerek koruma altına alınmıştır.

Okunma :1178

enpazar Belediyesi 2014.Tm Haklar Sakldr