Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Şenpazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen programda konuşan İlçe  Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Osman Ünal, teşkilatın şan ve şerefle yazdığı 170 yılı geride bıraktığını söyledi.

Teşkilatın ülkede ve dünyada saygın yer kazanmasının haklı gururunu taşıdıklarını aktaran Ünal, "Toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlamada çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Daha güzel günler için polis ve vatandaş el ele olmalıdır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, protokol üyelerince çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Kaymakam Tuğba Oğuz, Belediye Başkanı Cem Çınar, Garnizon Komutanı Astsubay Kıdemli Başcavuş Alparslan Çiçek, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

(AA)

Okunma :1117