Belediye Başkanımız Sayın Cem ÇINAR'ın Doğalgaz Yorumu Ve Açılış Daveti Tarihi: 06.10.2024

Uzun yıllardır Şenpazarın özlemi olan doğalgaz sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle sonunda ilçemizde yanacak,artık daha az hava ve çevre kirliliği daha yaşanabilir şenpazar için belediyemizin imkanlarını sonuna kadar yoğun bir çabayla sarf ettiğimiz doğalgaz arz törenimizde sona yaklaştık.Belediye  Başkanı Çınar bizden önce atalarımızın yadigarı olan bu kadim şehri halkımıza ve bizden sonra gelecek nesillere hem doğasıyla hem çevresiyle ''YAŞANABİLİR ŞENPAZAR'' vizyonuyla çıktığımız bu yolda HEP BİRLİKTE YENİ HEDEFLERE diyerek,  projelerimizi bir bir tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz.Doğalgazın faydalarından bir kaçından  bahsetmemi isterseniz ; öncelikle şunu söylemeliyim diyen Çınar; Her ağaç bize bir nefes ve bahçemizde yetişen her mahsüle bir damla yağmur demek. Bizde ağaçların daha az kesilip, daha çok çevre dostu olan doğalgaz hayatımıza giriyor.Her yıl çevreye ve atmosfere yoğun gaz salınımı yapan kömür kullanımı azaltılmış olacak. Aile bütçelerini zorlayan kışlık yakıt bedelleri artık halkımızın cebinde kalacak.Gerek alt yapısı gerek üst yapıda yoğun bir programla çalışan personellerimizede buradan teşekkür ederim diyerek 07.10.2024 pazartesi günü belediye hizmet binamız önünde saat 14:30 da  enerji bakan yardımcımızın,milletvekillerimiz ve  protokol üyelerinin katılımıyla açılış töreni yapacağız. Tüm halkımızı açılışa davet ediyorum, Çevre Dostu doğalgaz halkımıza ve bu kadim şehrin tüm yaşayanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.