OCAK AYI (KASMİB) ENCÜMEN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Tarihi: 29.01.2020

Kastamonu Mahalli İdareler Birliği’nin (KASMİB) 2020 yılına ait ilk Encümen toplantısı, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’in başkanlığında, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı’nda yer alan Birlik İdare Merkezinde yapıldı.

Şenpazar Belediye Başkanımız  Cem ÇINAR, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık ve İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ın katıldığı toplantıda aylık gelir-gider cetvellerinin tasdiki görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı ve Birlik Müdürü olan Adnan Tot tarafından, daha önce çalışmaları başlatılan Geçici Hayvan Bakımevi Projesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde ihale süreci devam eden Entegre Katı Atık Yönetimi Projesi hakkında bilgiler verildi.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise, yakında uygulamaya geçirilecek olan Ambalaj Atıkları Yönetimi ve Katı Atık Ön İşlem Tesisi’nin kurulmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.